Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

                                         Medium Art -Andligt KonstnärskapMina Mediala målningar och min konst .Som Medium förmedlar jag Universums budskap och energi till dig genom min målning. En unik tavla som talar till dig! Se några av mina målningar i galleriet via menyn.

Måttet 50x60 cm är standardmått på mina tavlor. Men de kan beställas i den storlek som önskas. Och i vilket typ av färg som ni önskar, olja, akryl,akvarell eller glasmålning. För att måla en tavla med personligt budskap behöver jag ett fotografi av den personen som målningen ska målas till för att förmedla Andevärlden.Alla målningar är målade med vattenbaserad giftfri färg, inte skadlig för miljön och hälsan.

  Målning "Healing Source"Vid beställning kontakta mig via formuläret nedan om ni har frågor eller är intresserade av min konst.


Tavlorna finns också att se på min Facebooksida Medium Art och på @Artportable


Medium Art - Lena Ranehag

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
0