Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Medium kurs steg 1

Tanken bakom kursen är att du ska utvecklas och växa andligt och medialt. Jag är en andlig vägledare för er som verkligen vill och har ambition att utvecklas. Genom meditation och visualisering öppnas den andliga kanalen. Med intuitiv menar jag att jag följer min intuitiva kunskap när jag vägleder och förmedlar det som är meningen .

Kursen ger dig möjligheten komma vidare i din andliga och mediala utveckling.

Jag hjälper dig att öppna din andliga kommunikation med en värld som är både stor och obegränsad. Vi är alla födda mediala men av olika anledningar så stänger de flesta människor ner den förmågan under livets gång. Mina kurser ger dig kunskap genom olika tekniker att utveckla din mediala förmåga. En teknik jag använder mig av är Meditation. Du kommer också att få lära dig mycket om energi och om hur du kan förstå skillnaden mellan din energi och andevärldens. Genom olika övningar få du tillsammans med kurskamrater träna på att öva upp din intuition och dina förmågor genom att läsa och tolka energier.

Kontemplation stänger av den reflekterande delen av medvetandet, då kommer man i kontakt med ett gränslöst kosmos, som öppnar medvetandet, och ser världen som den verkligen är och inte som vi tror den är. Genom kursen utvecklas du till den personen du egentligen redan är – men inte upptäckt. Du får öppna dörrarna till din egen Livsplan. En kurs för både nybörjare och för de som har lite mer erfarenhet men som vill öva upp sin mediala förmåga och öppna de andliga portalerna och uppleva andevärlden o den magnifika miljön på Gerlegården. I priset ingår inte logi och mat. I priset ingår kaffe o kaka samt frukt.

Det finns kök med microugn om du vill ha med dig egen mat att värma.

När du betalat kursavgiften får du en boknings bekräftelse-

glöm inte skriva din e post på inbetalningen!Plats: Gerlegården Kungshamn

Datum 13-14 Augusti ! FULLBOKAT!

Pris : 3.950 kr

Bankgiro: 5371-5421

Swish: 123 627 2801Vid betalning från utlandet: Paypal: [email protected]

Enligt distanshandelslagen ska avbokning ska ske senast inom 14 dgr efter bokning, om du ångrar din anmälan! Efter det återbetalas inte dina pengar. Kursen är inte heller ombokningsbar. Vid ev sjukdom krävs läkarintyg- då återbetalas 1/3 av pengarna.

Mer info