Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Medium kurs steg 2


För att bli ett duktigt Medium är ett finstämt instrument första förutsättningen i kontakten med andra sidan. Och för att utveckla en lyhördhet för andevärldens energier är det viktigt att börja med att öva på att fånga upp dessa energier och läsa av dom på ett fysiskt plan. och det också tanken bakom den här kursen, att ta steget vidare i den personliga och mediala utvecklingen genom olika tekniker som öppnar upp den inneboende mediala förmågan genom att stänga av den reflekterande delen av hjärnan och utveckla den intuitiva förmågan. Meditation är ett av de verktyg jag använder att försätta er i ett kontemplativt tillstånd för att ta emot information från det "högre jaget" och andevärlden som är grunden för att arbeta medialt. Psykometri och energiavläsningar är också starten till allt utvecklande Medialt arbete och under kursen blir det övningar tillsammans med kurskamrater men också individuellt arbete. Det blir övningar på att göra psykometri av fotografier,personliga, skriftliga energiavläsningar och body readings för att öva upp er förmåga. Och jag er ett steg vidare och tar er med på en guidad resa till tidigare liv, där får ni får möta er själva och ni får svar på frågor som ni inte ens visste om att ni hade! Och denna resa ger er kanske bekräftelser på saker ni kanske trott eller tänkt men inte vetat. En spännande utflykt till en annan tid och plats i en annan dimension som ger era liv idag mer innehåll och vägledning vidare i era liv. Det är en spännande och utvecklande kurs för er som önskar utveckla er Medium förmåga!Kursen är en fortsättnings kurs för de som har lite mer erfarenhet men kan även fungera som en fristående kurs för de som vill öva upp sin mediala förmåga och öppna de andliga portalerna och uppleva andevärlden o den magnifika miljön på Gerlegården.

 I priset ingår inte logi och mat. I priset ingår kaffe o kaka samt frukt.

Det finns kök med microugn om du vill ha med dig egen mat att värma.

När du betalat kursavgiften får du en boknings bekräftelse-

glöm inte skriva din e post på inbetalningen!

Plats: Gerlegården Kungshamn


Datum: 3-4 September 

Pris : 3.950 kr  Fullbokat!

Bankgiro: 5371-5421

Swish: 123 627 2801

Vid betalning från utlandet: Paypal: [email protected]

Enligt distanshandelslagen ska avbokning ska ske senast inom 14 dgr efter bokning, om du ångrar din anmälan! Efter det återbetalas inte dina pengar. Kursen är inte heller ombokningsbar. Vid ev sjukdom krävs läkarintyg- då återbetalas 1/3 av pengarna.