Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

                                                                  

Medium Art


I mitt skapande är min själ och hjärta öppet för andevärlden och deras budskap. Jag målar mina tavlor med stor närvaro och känsla. Min andliga sensitivitet gör att jag har lätt att ta in andevärlden och dess närvaro, och då andarna vill ge uttryck för deras känslor finns jag där med mina penslar och färg. Färgerna i mina målningar är ofta starka och kraftfulla, och färgernas vibration är en spegling av andevärldens dimension och kraft. Målningarna är levande bilder från en annan dimension. I galleriet kan du se några av mina målningar . Jag målar även tavlor på beställning för den som önskar det. Med målningen följer ett personligt budskap , och varje tavla är unik. När jag målar använder jag mig av ett fotografi av den som jag ska måla tavlan till. 

Spirituell Vägledning

Söker du vägledning i livet, kanske har du några frågor om din livssituation då

kan du ringa min telefonlinje där jag personligen svarar på dina frågor. Samtalet kostar 30 kr/minut. Max taxa 1.500 kronor. Samtalet debiteras på din telefonräkning.


Öppettider: Tisdagar kl 12.00-14.00​

Ring: 0939-4911Jag följer etiska rådets regler för betalsamtal. Tystnadsplikt.

Åldergräns 18 år. Samtal endast inom Sverige


www.ransrike.com