Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Medium kurs steg 1

Nu äntligen har jag glädjen att meddela att ett nytt datum för Medium kurs steg 1 den 13-14 Augusti!.Kursen är till för alla, både nybörjare och för den som har lite mer erfarenhet men som har haft en liten "andlig timeout" under corona och vill starta igång igen med ny energi och få igång flödet genom att öva tillsammans med andra kurskamrater! 

 Varmt Välkommen! FULLBOKAT!Nyhet! Medium Kurs steg 2​

Nu ligger Medium Kurs steg 2 ute för bokning för er som vill utvecklas vidare! Datum 3-4 September. För att bli ett duktigt Medium är ett finstämt instrument första förutsättningen i kontakten med andra sidan. Och för att utveckla en lyhördhet för andevärldens energier är det viktigt att börja med att öva på att fånga upp dessa energier och läsa av dom på ett fysiskt plan. och det också tanken bakom den här kursen. En spännande och utvecklande kurs med spännande övningar!


Varmt Välkommen!


Nyhet! Medium Art kurs

Nu har du möjlighet att utveckla din intuitiva och mediala förmåga genom Intuitivt målande! Inga förkunskaper krävs. Är du intresserad att vara med på en kreativ och utvecklande kurs den 28-29 Maj så är du varmt välkommen! Fullbokad!

För information se under rullmenyn Medium kurser- Med Art kurs