Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Paranormal husrensning 


Som det gamla talesättet säger ”Hemmet är där hjärtat är.” Många av oss är knutna till våra hem och vi vill naturligtvis att vårt hem är en positiv miljö som avger och skapar goda energier. Men ibland beroende på olika orsaker från andevärlden kan ett hem avge olika andliga negativa vibrationer som skapar obalans i hemmet som orsakar både fysiska och mentala aktiviteter i hemmet.


Jag har som Clairvoyant Medium i över 20 års tid arbetat med paranormal aktivitet i hemsökta hus på TV och i privata hem också, och jag har en mycket stor kunskap och erfarenhet av paranormal husrensning. Att göra en husrensning kan ha många positiva effekter som ökad mental och fysisk balans,lugn och ro, och förbättrade förhållanden mellan de som bor i hemmet efter en balansering av de andliga vibrationerna. Du kan boka in mig för en Paranormal husrensning för att rena miljön från andar som ockuperar ditt hem eller arbetsplats. 

Jag reser endast inom rimligt reseavstånd på uppdrag

Pris beroende tid samt avstånd.

Kontakta mig vid seriöst intresse för information.

Uppdrag kan endast bokas då tid finns i agendan.

Telefon: 0708-191080

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.